Fritid

Fra topptur til kulturhus og opplevelser på kort tid

Nyt naturen i regionen, og når du kommer inn til byen, ta for deg av kunsten og kulturen, kafeene og opplevelsene. 

Ditt utgangspunkt i nord

Harstadregionen har en rekke tilbud for unge og gamle, både organiserte aktiviteter og opplevelser du kan utforske på egen hånd. Harstadregionen er et flott utgangspunkt for ditt eventyr i nord – som basecamp Nord-Norge

Opplevelsene

Harstad har en rekke kunst- og kulturfestivaler . Flesteparten av årets måneder har en kunst- eller kulturfestival i seg - og med landsdelens største kulturhus er du sikret regelmessige gode opplevelser .

Klar for naturopplevelsene

Harstad byr på en region med uforglemmelige naturopplevelser om sommer og vinter. Et tilgjengelig og mektig fjelllandskap, storslagen utsikt og en rik skjærgård legger til rette for vandring, sykling, padling og andre utendørsaktiviteter.

Det perfekte utgangspunkt

Harstad ligger midt i Nord-Norge, strategisk plassert ved porten til Vesterålen og Lofoten. Harstad byr på en region med uforglemmelige naturopplevelser om sommer og vinter. 

Et tilgjengelig og mektig fjellandskap, storslagen utsikt og en rik skjærgård legger til rette for vandring, sykling, padling og andre utendørsaktiviteter. Drikk rent vann fra sildrende elver og fiske i fjellvann og i havet. 

Vi har samlet mye av det Harstadregionen kan by på av aktiviteter og opplevelser, overnatting og bespisning – og mye mer. Velkommen til Visit Harstad.

Flere tilbud

Friluft

Harstad er en kommune med vaker natur og mange turmuligheter, fra fjell og daler til en vaker skjærgård og over 300 øyer det er mye natur å boltre seg i for de som er interessert.

Les mer

Fritid

Harstad har mange fritids mulligheter fra fotball til motorcros til trenningssenter det er mye å velge i mellom.

Les mer

Dette er noe av det du kan oppleve

harstad sykkelpark

En av Europas beste

HISTORISKE TRONDENES 

Fra vikingtid til krigshistorie

Meløyvær. Foto: Øivind Arvola

Øyriket

365 øyer å utforske

Fra bloggen

Lek på Havnepromenaden, Harstad.

Å gjøre byen mer by

ARKITEKTNYTT har være i Harstad og sett på transformasjonen som har skjedd i sentrum, og hva Harstad har gjort for å kjempe i toppen om statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling – Attraktiv by.

Read More »