Fritid

Fra topptur til kulturhus og opplevelser på kort tid

Nyt naturen i regionen, og når du kommer inn til byen, ta for deg av kunsten og kulturen, kafeene og opplevelsene. 

Ditt utgangspunkt i nord

Harstadregionen har en rekke tilbud for unge og gamle, både organiserte aktiviteter og opplevelser du kan utforske på egen hånd. Harstadregionen er et flott utgangspunkt for ditt eventyr i nord – som basecamp Nord-Norge

Opplevelsene

Harstad har en rekke kunst- og kulturfestivaler . Flesteparten av årets måneder har en kunst- eller kulturfestival i seg - og med landsdelens største kulturhus er du sikret regelmessige gode opplevelser .

Klar for naturopplevelsene

Harstad byr på en region med uforglemmelige naturopplevelser om sommer og vinter. Et tilgjengelig og mektig fjelllandskap, storslagen utsikt og en rik skjærgård legger til rette for vandring, sykling, padling og andre utendørsaktiviteter.

Det perfekte utgangspunkt

Harstad ligger midt i Nord-Norge, strategisk plassert ved porten til Vesterålen og Lofoten. Harstad byr på en region med uforglemmelige naturopplevelser om sommer og vinter. 

Et tilgjengelig og mektig fjellandskap, storslagen utsikt og en rik skjærgård legger til rette for vandring, sykling, padling og andre utendørsaktiviteter. Drikk rent vann fra sildrende elver og fiske i fjellvann og i havet. 

Vi har samlet mye av det Harstadregionen kan by på av aktiviteter og opplevelser, overnatting og bespisning – og mye mer. Velkommen til Visit Harstad.

Flere tilbud

Dette er noe av det du kan oppleve

harstad sykkelpark

En av Europas beste

HISTORISKE TRONDENES 

Fra vikingtid til krigshistorie

Meløyvær. Foto: Øivind Arvola

Øyriket

365 øyer å utforske

Fra bloggen