Vil du være med å sette ditt preg på utvikling av harstadsamfunnet?

Vil du være med å sette ditt preg på utvikling av harstadsamfunnet?

Harstad-samfunnet står foran bygge- og utviklingsprosjekter i milliardklassen, og søker folk som vil være med å påvirke fremtiden for den største kommunen i landsdelens mest folkerike område, som inkluderer midtre Hålogaland, Ofoten, Lofoten og Vesterålen.

Harstadsamfunnet har jobber innen et bredt spekter, og kan ofte tilby gode jobber til par som ønsker å flytte til en fremoverlent kommune med urbane kvaliteter tett på naturen.

Nå har vi en rekke ledig stillinger innen bygg, eiendom, areal og byggesak. 

• Oppmålingsingeniør – søknadsfrist utvidet til 8. mars
• Byggesaksbehandlere – søknadsfrist utvidet til 8. mars
• Landskapsarkitekt – søknadsfrist 8. mars
• Leder drift og vedlikehold kommunale bygg – søknadsfrist 14. mars
• Energirådgiver – søknadsfrist 14. mars

Dette er jobber der du i samarbeid med private aktører og engasjerte kommuneansatte kan være med å forme store utbygginger, realisere gode samfunnsmessige prosjekter og ikke minst videreutvikle deg selv gjennom prosjektansvar, oppgaver og muligheter der vi hele tiden ser på muligheter til å forbedre drift og rutiner.

Befolkningsvekst

Byen er virkelig i medvind. Harstad er blant de kommunene med den største befolkningsveksten i landsdelen det siste halvannet året, og ordføreren håper investeringene gjør at enda flere ser det gode liv Harstad kan tilby, med et kompakt sentrum tett på spektakulær naturen. Verdens minste storby, som noen kaller Harstad.

 

Investeres for milliarder

Harstad sentrum går nå gjennom en voldsom transformasjon, og i løpet av de neste årene skal det investeres for 7–8 milliarder kroner. Ordføreren har en lang liste, og plukker ut noen: Ny sentrumsnær videregående skole, nye boliger og opplevelsestilbud nytt Nordic Choice-hotell, Universitetet i Nord-Norge bygger nye studentboliger midt i byen, nytt innovativt helsehus, nye skoler og barnehager – og satsing på nye sykkelvennlige trafikkløsninger. I tillegg kommer utbyggingen av E10 Hålogalandsveien, som korter ned avstandene til Vesterålen, Lofoten og Narvik betydelig.

Satser på de unge

Isbanen og sykkelbanen er en del av ung-satsingen i Harstad for å få ungdom til å ville flytte tilbake til Harstad etter utdanning. Det inkluderer blant annet nye skoler og barnehager, gode aktivitetstilbud, ungdommens egen medvirkning, systematisk sommerjobbsatsing og at det skal være lett å etablere seg, gjennom leie til eie.

 

I tillegg har Harstad satset på nye arenaer som også barn og unge kan bruke. Slik som sykkelparken, som inneholder alt fra en to tusen kvadrat stor Pump Track sertifisert for internasjonale mesterskap, i tillegg til en rekke andre løyper og hopp med internasjonal standard samt ei mil med klassifiserte terrengløyper for alle nivåer. Fra før har vi et stort og populært badeanlegg i Grottebadet, aktiviteter for alle i Sams lekeland,  og landsdelens største kulturhus der også Hærenms musikkorps holder til.

– I tillegg planlegges både trafikk-gård, servicehus og nytt BMX freestyle og skatepark i tilknytning til anlegget, sier ordføreren.

Basecamp Nord-Norge – utgangspunktet for det meste

Med nye hotellrom, konferansefasiliteter og en attraktiv og moderne sjøfront er Harstad bedre rustet som et godt utgangspunkt for turister som kommer til regionen.

– Vi har en rik historie og det vakre og nesten hemmelige øyriket. Med Harstad som basecamp har tilreisende også tilgang til spektakulære naturopplevelser i alle retninger, enten det er toppturer, klatring, fisking, Lofoten mot sør eller Senja mot nord. Man får det meste i Harstad – og man når det meste med Harstad som utgangspunkt.

Akkurat nå kan du søke på følgende jobber:

  • Stilling som oppmålingsingeniør – søknadsfrist 8. mars
  • To stillinger som byggesaksbehandler – søknadsfrist 8. mars
  • Avdelingsleder Drift og vedlikehold kommunale bygg bygg- og eiendomstjenesten – søknadsfrist 7. mars
  • Energirådgiver – søknadsfrist senere
  • En stilling som landskapsarkitekt – søknadsfrist 8. mars

Felles for stillingene er Gode arbeidstidsordninger, garanti om barnehageplass innen en måned for de som flytter til Harstad etter at søknadsfrist for hovedopptak er gått ut, og de som har lovfestet rett til barnehageplass.Mulighet for kompetanseutviklingsstipend. Videreutvikling av egen fagkompetanse og deltakelse i faglige utviklingsprogram/kurs. Gode avtaler med treningssentre i byen og eget bedriftsidrettslag.

 

Sjekk: https://www.harstad.kommune.no/ledig-stilling.439827.no.html hvis dette kunne friste. Tips gjerne noen du vil ha til Harstad